A spirit with a vision is a dream with a mission

Stijn, aangenaam

Mijn naam is Stijn Portier. Ervaringsdeskundige op gebied van crypto trading en uw trainer. Met vele jaren ervaring in crypto trading help ik zowel ervaren als startende traders op weg naar meer succes. Dit doe ik door u mee te nemen in een 4-weken durend intensief traject vol training, strategieën en inzichten. Maar natuurlijk wilt u eerst weten wie u gaat helpen.

Dus bent u benieuwd met wie u dit intensieve traject aangaat? Lees gerust verder.

Voorgeschiedenis

Stijn Portier dus, geboren en getogen hier op aarde. Van kinds af aan ben ik altijd met constructies bezig geweest, ik fix graag dingen en denk in oplossingen meer dan in problemen. Zodoende ben ik al vroeg in de renovatiewereld gestapt. Ik denk dat dit heeft bijgedragen aan mijn technisch inzicht, waar ik nog altijd profijt van heb.

Zo’n 12 jaar lang heb ik een renovatiebedrijf gehad, de laatste jaren gericht op bio-ecologisch bouwen met de hennepplant. Ik zocht een manier om mijn steentje bij te dragen aan het beter maken van de wereld.

Inmiddels ben ik al jaren intensief (lees fulltime) bezig met het traden van crypto currencies. Mijn tijd breng ik door met het analyseren en doorgronden van crypto data en het toepassen van de juiste strategieën op basis van deze data. Natuurlijk heb ik in het begin een hoop fouten gemaakt, maar dat is immers hoe men leert.

Eerste kennismaking crypto

Toen ik begon met crypto was ook ik een leek. Ik begon mijn eerste trade zonder plan. Binnen 25 dagen was de waarde van mijn investering ruim twee keer verdubbeld. Deze winst verdampte echter nog sneller dan dat hij verworven was. Ik had gegokt en verloren.

Desalniettemin bleef ik gekluisterd aan het scherm. Er kwam rust in het hoofd. Ik moest weten hoe de grafieken werkten en vooral; waarom beweegt de prijs op de manier dat hij beweegt?

1.5 jaar aan een stuk was ik elke dag minimaal 10 tot 14 uur gebonden op mijn stoel met de grafieken open op het linker scherm en op het rechter scherm was ik aan het opzoeken/leren/bestuderen van “prijsactie”. Tijdens deze leerperiode ben ik ook nog gescammed geweest. En ik heb gevloekt, gezweet, en gevallen. Maar nog vaker weer opgestaan.

Hoe kan ik u helpen

Allemaal leuk, over Stijn, maar wat heeft u eraan? Nou. Na jaren intensief traden, leren, meer traden en nog meer leren kon ik het me steeds meer eigen maken. Ik begreep de grafieken, zag dalingen en stijgingen aankomen en kon de juiste strategie toepassen op de situatie. Deze boeiende reis heeft ervoor gezorgd dat ik als analist zijnde mijn trades kon inplannen om winst te maximaliseren en verlies te beperken.

Trading is mijn passie, en die passie wil ik delen met anderen. Als ik terugdenk aan mijn begintijd zou ik willen dat ik iemand naast met had met de kennis en het nodige geduld om mij dit alles aan te leren. Dat had me een hoop hoofdpijn en geld bespaard.

Nu kan ik helaas niet terug in de tijd. Wel kan ik u helpen aan de voorsprong die ik destijds niet had.

Ready to be your own hero?

Wat praktische zaken op een rijtje

  • Traject van 4 weken
  • Drie avonden per week
  • Aanvang maandelijks begin van de maand
  • Online klaslokaal
  • Lifetime toegang community
Bekijk cursusdata

Nieuwsgierig geworden ?

Stijn Portier, bezieler van Fairtrader, biedt een no-nonsense crypto trading cursus waarin u perfect leert hoe u zelfstandig kunt leren traden op een verantwoorde manier zonder onnodige risico’s te nemen.

Wilt u eens vrijblijvend hierover spreken om samen met Stijn hierover van gedachten te wisselen? Vraag dan via onderstaande button een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gratis en vrijblijvend kennis maken