0

Winkelmand

Yes… We’re online!

Na lang bouwen, herzien en optimaliseren is het eindelijk zover.. de website van Fairtrader is online. Op deze website kunt u alles vinden over het intensieve traject dat wij aanbieden en de community rond Fairtrader. Daarnaast houden we u natuurlijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geven we u praktische inzichten.

Wat is Fairtrader

Fairtrader helpt zowel beginnende als gevorderde traders op de markt van crytovaluta op weg naar meer succes. Dit doen we door een vier weken durend intensief traject met u aan te gaan. Daarin bespreken we de technische analyse van alle beschikbare data en de diverse strategieën die u daarop kan toepassen.

Na dit traject, waarin u direct start met traden en persoonlijke begeleiding krijgt van Stijn Portier, kent u alle ins en outs van crypto trading en heeft u de eerste stappen gezet op weg naar financiële vrijheid.

Na dit traject laten we u natuurlijk niet zwemmen. U sluit uzelf aan bij onze community waar alle zaken rondom crypto besproken worden en er natuurlijk alle ruimte is om uw vragen te stellen. Zo worden we allemaal steeds een stukje beter in het traden met crypto.

Wie is Stijn Portier

Stijn Portier is de trainer die u alles gaat leren wat er te weten valt omtrent trading met cryptovaluta. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij elke fout wel een keer gemaakt, en daar natuurlijk ook van geleerd. Stijn begeleidt u van dag tot dag bij uw eerste stappen in de cryptowereld. Zo hoeft u niet dezelfde beginnersfouten te maken en heeft u direct een vliegende start.

De Fairtraders’ community

Alle deelnemers aan de cursus krijgen natuurlijk toegang tot onze community. Daarin delen ervaren en nieuwe leden inzichten en successen met elkaar. Potentiële kansen worden benoemd en de diverse strategieën worden besproken. Op die manier leren onze leden van elkaar.

De community is een hechte groep traders die intensief bezig is met cryptovaluta. Al onze leden ervaren het als prettig en vooral ook erg gezellig om met like-minded mensen te praten over hun passie.

Natuurlijk krijgt u ook toegang tot de exclusieve leerstof en de meest actuele inzichten van Stijn zelf. Met de cursus maakt u dus niet alleen een vliegende start, we blijven u begeleiden.

Gertjan

Author Gertjan

More posts by Gertjan

Join the discussion 4 Reacties

Leave a Reply