Be your own hero

Vier weken intensieve training en persoonlijke begeleiding

Een intensief traject van vier weken met lessen, AMA/oefensessies, groepscharting en dagelijkse feedback. U leert de essentiële begrippen en meest succesvolle technieken die u nodig hebt om uw resultaten in crypto trading te optimaliseren.

Na het volgen van het traject zal u, mits u uzelf hier volledig voor inzet, in staat zijn zelf elke (digitale) asset te analyseren om op basis van de juiste data de juiste beslissing te kunnen nemen.

Alle lessen en oefensessies worden opgenomen en zijn voor onze cursisten op elk gewenst moment terug te kijken.

Persoonlijke begeleiding

Diepgaande technische inzichten

Trainer met veel ervaring

Lifetime toegang community

Wat is uw doel?

Bent u op zoek naar een leuke hobby of wilt u misschien een alternatief inkomen waar uzelf de volledige controle over hebt?

Helaas is het met de dagelijkse druk niet altijd voor iedereen mogelijk om een extra inkomen te vergaren zonder bijkomende investering in materiaal, tijd en energie. Hierdoor blijven deze dromen vaak onterecht opgeborgen.

Wellicht is deze vorming uw ticket op weg naar die financiële vrijheid. Het is aan u om de sleutel om te draaien en de stap te zetten richting uw droom.

Al wat u nodig hebt is een PC met toegang tot het internet, tijd, geduld en bovenal goesting. Heeft u dat? Dan garanderen we u succes in trading.

Grijp nu die kans en geef uzelf de investering die u verdient!

Gratis kennismaken

Geen voorkennis of ervaring?

Bent u al een ervaren trader en wilt u uw kennis bijschaven? Of is crypto trading nieuw voor u en wilt u de perfecte basis om direct succesvol van start te gaan? Onze cursus wordt op uw persoonlijke behoeften afgestemd. We gaan samen bekijken op welk niveau u instapt en geven u handvaten en strategieën om uw resultaten (nóg) beter te maken!

Deze opleiding zal ongeacht uw achtergrond u omvormen tot een zelfverzekerde en all-round trader welke u in staat stelt in alle marktsituaties het beste eruit te halen.

Bekijk cursusdata

Wat gaat u leren?

Tijdens het traject leert u trades op technische wijze te analyseren. Hoe koopt u in op steun en verkoopt u tegen weerstand? Daarnaast is het binnen de wereld van crypto trading enorm belangrijk dat u weet hoe u uzelf kan beschermen wanneer de markt even niet meewerkt, ook dat leren we u tot in detail.

Na de cursus weet u hoe u winsten kan maximaliseren en verliezen op trades kunt beperken. Dit doet u door uw in- en uitstapmomenten perfect te plannen.

De technische analyse die u in deze cursus zal leren is gebaseerd op de theorie dat de markten chaotisch zijn maar tegelijkertijd de prijsactie niet volledig willekeurig is. De “Chaos Theory” bewijst dat binnen een staat van chaos er altijd herkenbare patronen zijn die de neiging hebben zich te herhalen. Met de juiste analyse, die u tijdens dit traject zal leren hanteren, weet u hoe u hierop kan inspelen.

Er is geen magische combinatie van technische indicatoren zodat u een geheime trading strategie verkrijgt. Het geheim van succesvol traden is een combinatie van goed risicomanagement, discipline en de controle over uw emoties.

 • Charten – Tekenen op een grafiek en de steun en weerstand leren vinden
 • Analyseren – Wat heb ik nu getekend en wat betekent dit
 • Opmaken tradeplan – Opmaken van een gameplan, met duidelijke edges
 • Traden – Hoe stap ik in en uit een trade, hoe en waar plaats ik een correcte stop-loss
 • Bankroll management – Hoe beheer ik mijn portfolio – strategische opstelling alsook riskmanagement
 • Emoties beheren – Mentale ondersteuning; de valkuilen herkennen

Reviews

De in real-time online cursus was super. Op een zeer aangename manier legde Stijn ons elke week nieuwe technieken uit om te traden.

Christian V. (Brussel)

De lessen waren heel fijn opgebouwd en alles werd stap voor stap uitgelegd en wanneer ik iets niet begreep.. nam hij me even apart om het uit te leggen tot 'de coin' viel.

Kristof vd P. (Laakdal)

De prijs van de cursus is een investering maar als je de opleiding en de opvolgings uren bekijkt was dit voor mij zeker het geld waard.

Roel C. (Antwerpen)
Ervaringen van anderen

Vier weken intensieve training.. en dan ?

Tijdens de opleiding zijn u alle topics aangereikt die nodig zijn en u zonder twijfel tot een succesvolle trader te maken, maar dan begint het avontuur pas echt.

Om de onderdelen volledig eigen te maken is er maar één manier en dat is oefenen met veel vallen en nog vaker opstaan. Maar gelukkig staat u er niet alleen voor.

Zo is Fairtrader er voor u met:
– Wekelijkse live streaming met een 360° analyse van de ganse crypto markt
– Gratis groepsessies op woensdagen met Stijn en andere cursisten
– En nog veel meer

Natuurlijk kunt u daarnaast altijd bij Stijn terecht met vragen over uw voortgang en problemen waar u tegenaan loopt.

Weet dat enkel u de sleutel tot succes bezit, niemand anders… Dus ga ervoor en… Be your own hero!

Meer over de Fairtrader community

Wat praktische zaken op een rijtje

 • Traject van 4 weken
 • Drie avonden per week
 • Aanvang maandelijks begin van de maand
 • Online klaslokaal
 • Lifetime toegang community
Bekijk cursusdata

Nieuwsgierig geworden ?

Spreekt het idee van een online opleiding in een kleine groep waarin zeer veel ruimte is voor persoonlijke interactie u aan?

Stijn Portier, bezieler van Fairtrader, biedt een no-nonsense crypto trading cursus waarin u perfect leert hoe u zelfstandig kunt leren traden op een verantwoorde manier zonder onnodige risico’s te nemen.

Wilt u eens vrijblijvend hierover spreken om samen met Stijn hierover van gedachten te wisselen? Vraag dan via onderstaande button een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gratis en vrijblijvend kennis maken